Een unieke en culinaire ervaring in ons mooie Wijchense buitengebied!

Een mooie rit door het buitengebied gecombineerd met een lekkere maaltijd en een drankje!?

Wat een succes, de eerste Dinner Tour van Wijchen! 135 mensen hebben we verwend met een heerlijk 5-gangen diner in de auto. Wil jij dit ook meemaken? Dat kan! Op zaterdag 19 december organiseren we een 2e Dinner Tour.

Al cruisend maak jij een onvergetelijke beleving mee! Een fantastisch gezinsuitje of een bijzonder avondje uit samen. Wat dacht je ervan iemand te verrassen door dit cadeau te geven? Op zaterdag 19 december kun jij deze unieke ervaring opdoen in deze rare coronatijd waarin uitjes schaars zijn. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur kunnen jullie starten met de diner tour die ongeveer 2 uur duurt. De tijd van je leven!

Wat houdt deze Dinner Tour Wijchen in?

5 restaurants laten jou genieten van 5 culinaire hoogstandjes. Geheel coronaproof uiteraard. Je krijgt het eten in je auto aangereikt. Het is een Drive-in op een wel heel spectaculaire manier. Met een stempelkaart en een verrassing voor de kinderen. Het is tenslotte bijna Kerst……!

De kosten zijn € 46,50 voor een volwassene en € 11 voor een kind. Vanaf 15.00 uur start de route in Alverna. Vervolgens kunnen er ieder half uur auto’s vertrekken.

Restaurant Samen in Alverna:

Hertencarpaccio- gekonfijte rode ui- kastanje mayonaise. Voor de kinderen: een zakje vol verrassingen voor in de auto

Restaurant Vesta in Nederasselt:

Proeverij van vis met gemarineerde zalm, tonijnsalade, garnaal en soja crème. Voor de kinderen: Witvis in een krokant jasje met ravigottesaus

Restaurant Hoogeerd in Niftrik:

Diamanthaasje met rodewijnsaus, aardappel mousseline, haricoverts omwikkeld met spek. Voor de kinderen: verrassing

Hill’s American Diner in Bergharen:

Mini brioche met beef pastrami , Taco met Mexicaanse chicken tinga, kaasmix, salsa en nachos

Kinderen: hamburger slider met frietjes, saus en appelmoes

Restaurant De Leurse Hof in Leur:

Grand dessert: Panna cotta met karamel, stracciatella parfait, gepocheerde peer, pistache meringue en een coulis van passievrucht.

Kinderen: Flensje met sinaasappel en vanille-ijs.

De dinnertour is nu al te reserveren!

Voor meer informatie kun je bellen naar: 0246414032

Een ervaring om nooit meer te vergeten! Jij bent er een avondje uit en je steunt zo de regionale horeca. Wij zijn je dankbaar.

×