Kerst in ons restaurant vieren

Komt u met kerst ook Eindeloos Genieten?

Beleef een bijzondere kerst bij Restaurant Vesta. U kunt Eindeloos genieten op zowel Eerste als Tweede Kerstdag in ons volledig versierde restaurant om het ultieme kerstgevoel te beleven. Ook overdag bent u van harte welkom! Wij hanteren twee shifts per Kerstdag. De eerste shift is vanaf 14:00 uur tot 18:00 uur. Wilt u liever in de avond komen? Dan is de shift van 19:00 uur tot sluitingstijd iets voor u.

Enthousiast geworden? Traditiegetrouw zijn de data rond kerst snel volgeboekt. Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd een tafel. Reserveer dan snel via info@restaurantvesta.nl

Helaas hebben wij vorig jaar gemerkt dat er een aantal reserveringen niet zijn gekomen waardoor wij andere mensen hebben moeten teleurstellen. Om dat dit jaar te voorkomen, vragen wij een aanbetaling die gebaseerd is op de aantal personen per reservering.

U heeft de keuze uit diverse (koude) voorgerechten en salades tot warme gerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. En als heerlijke afsluiter kunt u uit diverse zoete lekkernijen kiezen. U geniet deze Kerstdagen van een veelzijdige internationale keuken, volledig in kerststijl en passend bij het seizoen.

Zijn er personen met allergieën of dieetwensen in uw gezelschap? Geen probleem, geef het tijdens het reserveren door zodat onze chef-koks hier rekening mee kunnen houden. U beleeft het ultieme kerstgevoel.

   

×